0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Tub inhalare oxigen O-PUR

Produsul nu mai face parte din oferta
Germanelectronics
Cere info
Adauga in wishlist
Alerta pret
Cost transport:19.90 Lei /comanda
Termen de livrare: 6 - 8 zile
Retur in 14 zile Retur in 14 zile
Garantie de pana la 24 de luni Garantie de pana la 24 de luni
Doresti informatii suplimentare? Suna-ne la 0259.454.410
Caracteristici principale
  • Efect de regenerare, întărire şi prevenţie a durerilor
  • Efect de întârziere a procesului de îmbătrânire a celulelor
Descriere
  • În medie un om respiră de 16 ori pe minut, proces în cadrul căruia inhalează oxigen. În condiţii normale aerul conţine 21% oxigen. Dar societatea industrială modernă a dus la apariţia unor fenomene precum smog, găuri în stratul de ozon, gaze reziduale şi poluare industrială. Toate acestea pot cauza la persoanele sensibile dificultăţi în respiraţie. De asemenea, alimentarea cu oxigen poate să sufere în spaţii prost ventilate ori din cauza stresului prelungit în viaţa profesională şi cea privată. Drept urmare se pot manifesta simptome precum oboseala prelungită, dureri de cap şi stări de proastă dispoziţie. Totodată randamentul persoanei respective va avea şi el de suferit. Un factor important este şi înaintarea în vârstă, căci plămânii nu mai sunt capabili să alimenteze optim sângele cu oxigen. Între 20 şi 30 de ani plămânii preiau cca. 5,6 l oxigen, iar la 70 de ani numai cca. 2,8 l. Fără oxigen organismul uman nu poate supravieţui. Celulele pot rămâne sănătoase şi se pot regenera constant numai dacă sunt alimentate cu oxigen în cantitate suficientă. Efectele lipsei de oxigen Dacă organismul nu primeşte o cantitate suficientă de oxigen pot să apară probleme serioase. Printre acestea amintim stări de oboseală maximă ce pot fi activate de stresul prelungit, depresii, predispoziţia la boli infecţioase, bronşită cronică, angină pectorală, tulburări de ritm cardiac, boli cardiace, scleroză arterială, boli circulatorii la nivelul membrelor, boli legate de îmbătrânire precum tulburări de vedere şi de auz cauzate de distorsiuni ale circulaţiei, suferinţe cutanate cronice sau semne de uzură ale articulaţiilor. Oxigenul regenerează şi întăreşte organismul şi totodată previne apariţia tuturor acestor suferinţe. Mai mult: alimentarea optimă a corpului cu oxigen întârzie fenomenul de îmbătrânire celulară şi optimizează sistemul imunitar. O_PUR O modalitate de compensare a deficitului de oxigen: O_PUR. Acesta este oxigen medicinal, stocat în tuburi din tablă, practice, uşoare şi simplu de manevrat. Utilizarea se face fără niciun fel de dificultate. Oxigenul este stocat sub presiune în tuburi într-o fabrică elveţiană certificată farmaceutic, astfel încât să se obţină un volum cât mai mare. Procedeul nu presupune folosirea de carburanţi.
Caracteristici
  • Muştiuc
  • 8 l pentru maxim 80 de utilizări
Specificatii tehnice
Cod EAN 7611478181011
Comentarii
Comentarii produs / Adauga comentariu

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Rating general:
Ati recomanda acest produs unui prieten? *:
/
Titlul recenziei:
Evalueaza acest produs:
Argumente PRO:
Argumente CONTRA:
Informatii personale
Locatie:
Varsta:
Sex:
/
Opinia dvs despre Germanelectronics (optional)
Ati recomanda Germanelectronics unui prieten?
1 = Nu recomand 10 = Recomand cu incredere
Spuneti-ne de ce ?
(acest comentariu nu va aparea pe site)
 
Introduceti rezultatul adunarii din imagine
  
Rating mediu:
4 din 5
1 din 1 (100%) ar recomanda acest produs
Utilizator: Dan Medinschi 09.10.2012
Locatie: Timisoara, Romania
Varsta: 51-60
Un produs excelent pt. pesoane in varsta " Pro: Sanatos, Utilizare usoara
Contra: Cam scump, Nu se poate reincarca, Capacul rau proiectat
Datorita utilizarii acestui produs, o persoana in etate din familia mea se simte mult mai bine. A prins din nou puteri si umbla prin gradina. Un avantaj este faptul ca tubul de oxigen se poate utiliza extrem de usor, chiar si de nespecialisti. Nu ar fi fost rau daca se putea reincarca si am mai remarcat o eroare la proiectarea capacului/mustiucului: in momentul aplicarii lui pe tub, se pierde accidental o cantitate de oxigen."
Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul German Electronics va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Numele tau

Email

Pretul dorit

Lei cu TVA inclus

Expira la

Introduceti rezultatul ecuatie din imagine