0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Cameră microscop digitală dnt DigiMicro Lab5.0

1.129,00 lei
TVA inclus
Disponibil
buc.
Adauga in cos
Adauga in wishlist
Alerta pret
Cost transport:19.90 Lei /comanda
Termen de livrare: 6 - 8 zile
Retur in 14 zile Retur in 14 zile
Garantie de pana la 24 de luni Garantie de pana la 24 de luni
Doresti informatii suplimentare? Suna-ne la 0259.454.410
Caracteristici principale
 • Cameră microscop 5 mil. pixeli
 • Factor max. de mărire 500x
 • Display color TFT 8,9 cm (3,5”)
Descriere
 • DigiMicro Lab5.0 este aparatul ideal pentru examinarea microscopică a obiectelor de orice tip, iar datorită software-ului special este potrivit şi pentru măsurarea precisă a distanţelor, suprafeţelor, unghiurilor şi razelor obiectelor mărite, toate acestea până la o rezoluţie măsurată în micrometri (1 μm = 1/1000 mm). Echipat cu 8 leduri albe microscopul măreşte de max. 500x şi scoate în evidenţă orice detaliu. Camera integrată de 5 mil. pixeli (12 mil. pixeli interpolat) realizează fotografii foarte clare ale obiectelor mărite. Cu tasta zoom puteţi reda detalii ale imaginilor şi filmelor direct pe monitorul color TFT. Cum funcţionează DigiMicro Lab5.0? Displayul color TFT de 8,9 cm (3,5”) şi acumulatorul Li-Ion permit utilizarea în mare măsură a camerei independent de un PC. La fel ca şi la orice cameră digitală standard, Lab5.0 stochează fotografiile direct pe cardul micro-SD prin simpla apăsare a unei taste. Înregistrările pot fi apoi transferate spre PC sau laptop prin conexiunea USB 2.0. Ieşirea AV permite vizualizarea imaginilor pe TV sau proiector. Domenii de utilizare - ideal în industrie şi cercetare Datorită tehnologiei digitale camera poate fi utilizată în mai multe domenii. Ea este potrivită pentru cercetare, măsurători precise, fotografierea celor mai mici obiecte, în școli, activități tip hobby şi timp liber. Cu ajutorul software-ului inclus în colet puteţi stoca, arhiva sau trimite pe e-mail fotografii şi filme.
Caracteristici
 • Stochează pe card micro-SD de max. 32 GB independent de un PC
 • Conexiune prin USB 2.0
 • Ieşire AV pentru conexiune TV
 • Tastă pentru stocare imagini
 • Tastă pentru zoom digital 4x
 • Software cu funcţie calibrare pentru măsurarea precisă a distanţelor şi suprafeţelor obiectelor mărite
 • Software pentru înregistrare video
 • Masă probă reglabilă cu blocare
 • Dublu axial 27x & 100x
 • Lentilă microscop
 • Iluminare cu 8 leduri albe
Continut colet
 • Cameră
 • Acumulator Li-Ion
 • Cablu USB
 • Manual de utilizare
 • Software
Nota
 • Cerințe de sistem: Windows® 2000/XP/Windows Vista™/Windows® 7/Mac de la versiunea 10.5 (software-ul funcţionează numai sub Windows).
Specificatii tehnice
Factor de marire 20 - 500 x
Rezolutie optica 5 mil. pixeli
Rezolutie video 640 x 480 pixeli
Rezolutie foto 2592 x 1944 pixeli
Dimensiuni l x I x A: 146 x 230 x 103 mm
Culoare alb
negru
Cod EAN 4011942521436
Tensiune de functionare 3,7 V acumulator Li-Ion
Versiune TFT
USB
Viteza obturator 1 - 1
1000 s
Focalizare 10 - infinit
Rezolutie pentru inregistrare video VGA si QVGA
Comentarii
Comentarii produs / Adauga comentariu

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Rating general:
Ati recomanda acest produs unui prieten? *:
/
Titlul recenziei:
Evalueaza acest produs:
Argumente PRO:
Argumente CONTRA:
Informatii personale
Locatie:
Varsta:
Sex:
/
Opinia dvs despre Germanelectronics (optional)
Ati recomanda Germanelectronics unui prieten?
1 = Nu recomand 10 = Recomand cu incredere
Spuneti-ne de ce ?
(acest comentariu nu va aparea pe site)
 
Introduceti rezultatul adunarii din imagine
  
Rating mediu:
3 din 5
din 1 (0%) ar recomanda acest produs
Utilizator: Dan Pop 28.06.2015
Locatie: Bucuresti
Varsta: 51-60
Un produs bun descalificat de un software inadecvat " Pro: Functioneaza cu acumulator cu ioni de litiu., Compact., Poate fi utilizat neconectat la PC sau alimentator.
Contra: Softul de PC nu functioneaza decit la max 640x480, Manualul nu se potriveste cu produsul., La magnificari mici iluminarea devine puternic neuniforma.
Cind cumperi un microscop cu senzor de 5 MP te astepti sa-l poti folosi in mod interactiv la aceasta rezolutie. Din pacate, soft-ul pe PC nu functioneaza decit la rezolutia ecranului integrat al microscopului (640x480), chiar si atunci cind e in mod full screen sau cind vrei sa salvezi o imagine pe disc. Singura modalitate de a obtine o imagine de inalta rezolutie este sa faci captura pe cardul microscopului, dupa care s-o transferi pe PC. Chiar si aceasta operatiune e mai anevoioasa decit pare, pentru ca nu poti sta cu microscopul permanent conectat la PC: odata conexiunea facuta, microscopul isi stinge display-ul si nu mai raspunde la comenzi.

Manualul este pentru alta versiune a produsului (hardware si software). Butonul C este solidar cu butonul A, neavind functia descrisa in manual. Metoda descrisa in manual pentru a scapa de inconitele de pe display nu functioneaza. Butonul de navigatie la dreapta, desi descris in manual, nu are decit functia de setup, chestie care face setarea orei si datei cam incomoda.

Setarea nivelului de iluminare este o functie practic inutila, pentru ca firmware-ul ajusteaza automat amplificarea semnalului in functie de iluminnare, asa ca imaginea pe ecran arata cam la fel, indiferent de setarea iluminarii. Balansul de alb este si el automat si uneori rateaza rau de tot, imaginea de pe ecran avind cu totul alte culori decit in realitate.

Microscopul poate fi conectat la un televizor cu intrare de semnal video complex (composite), dar nivelul de detaliu afisat este acelasi cu al imaginii de pe display-ul integrat. Functia e utila mai degraba pentru conectarea la un proiector.

Plasind folia de calibrare la distanta minima fata de obiectiv, am obtinut o magnificare de 75x.La distanta maxima, magnificarea a fost de 18x."
Alerta pret

Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul German Electronics va scadea sub pretul ales veti primi o alerta prin email.

Numele tau

Email

Pretul dorit

Lei cu TVA inclus

Expira la

Introduceti rezultatul ecuatie din imagine