0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Baterii C (5)

Sorteaza dupa:
Tip afisare:
14,90 lei

Caracteristici principale Set de 2 bucăţi Ideale pentru aparatele cu consum redus de energie Descriere Bateria alcalină ideală pentru utilizare continuă la aparatele cu consum redus de energie, cum ar fi: telecomenzile, detectoarele de fum,...

Compara produsul
17,90 lei

Descriere Bateriile alcaline de 1,5 V R14 (tip C) High Energy de la Varta sunt destinate alimentării aparatelor cu un consum mare de energie. Aceste baterii au o capacitate cu 25% mai mare decât bateriile alcaline clasice.

Compara produsul

Baterie alcalină C, 1,5 V, Conrad energy

Disponibil
Cod produs: 658012
5,90 lei

Caracteristici principale Recomandată pentru consum mare de curent Descriere Baterii alcaline de mare randament. Extrem de adecvate pentru aparate cu consum mare de energie şi utilizare continuă.

Compara produsul
12,90 lei

Caracteristici principale Recomandată pentru aparate cu consum mare de energie Set 2 buc. Descriere Baterii de mare putere cu tehnologie alcalină superioară. Extrem de adecvate pentru aparate cu consum mare de energie şi utilizare continuă.

Compara produsul
11,50 lei

Caracteristici principale Ideal pentru aparatele cu consum mare de energie Set 2 bucăţi Descriere Baterii extrem de puternice, ideal de utilizat împreună cu aparate cu consum mare de energie, precum camere digitale, bliţuri etc.

Compara produsul