VOLTCRAFT – specialistul în măsurători

VOLTCRAFT – specialistul în măsurători

Unul dintre cele mai de succes branduri din portofoliul Conrad este Voltcraft. Cele mai tari aparate de măsură de pe piaţa europeană, caracterizate printr-un excelent raport calitate preţ, sunt realizate în Centrul Conrad Technology, care a luat fiinţă în 1982. Acolo a fost realizat primul multimetru digital Voltcraft 6010, care s-a vândut încă din primul an în 100.000 de exemplare, renumita calitate şi performanţă a produselor germane spunându-şi cuvântul.
În anii care au urmat, portofoliul Voltcraft s-a mărit considerabil, oferind la ora actuală pe lângă cele mai tari multimetre de pe piaţă, contoare de energie, endoscoape profesionale, încărcătoare şi testere de baterii, termometre, umidometre, piranometre, luxmetre, sonometre, surse de alimentare şi multe altele. Dacă sunteţi curioşi să vedeţi multitudinea de produse dezvoltate sub marca Voltcraft, o puteţi face aici: https://www.germanelectronics.ro/#q%3Dvoltcraftanigif.
Anual, sute de mii de produse Volcraft sunt cumpărate de tehnicieni, ingineri şi pasionaţii de bricolaje din întreaga Europă. În România, produsele marca Voltcraft sunt distribuite în exclusivitate de German Electronics.