În ce mediu trăieşti?

În ce mediu trăieşti?

Ştii exact cât de sănătos e aerul pe care îl respiri zi de zi, acasă sau la birou? Apa pe care o bei e ok, nu conţine cumva prea mulţi nitraţi? Oare aparatele şi mulţimea de antene din jurul tău nu emit exagerat de multe radiaţii?
Răspunsurile la toate aceste întrebări le poţi afla doar măsurând în mod profesionist factorii de mediu. German Electronics oferă cea mai largă paletă de aparate de măsură profesioniste pentru factorii de mediu din România. Peste 300 de dispozitive, unele în exclusivitate, sunt pregătite să vă dea informaţii precise despre apă, aer, sol şi nu numai. Radiaţiile, electrosmogul sau radioactivitatea din mediul casnic şi din cel profesional pot fi măsurate cu aceste dispozitive performante: http://bit.ly/U9eq22.
Ştiai că intensitatea luminii la care citeşti sau lucrezi îţi poate afecta în mod dramatic vederea! Ştiai, dar poate că nu ai luat niciodată în serios acest aspect. Poţi afla care sunt parametrii ideali ai intensităţii luminoase necesare pentru diverse activităţi, măsurând-o cu instrumente profesioniste din această gamă: http://bit.ly/1oW1LZy.
Apa pe care o bem, un subiect destul de la modă în ultima vreme. Caracteristicile apei, fie ea de băut, de gătit sau de folosit în diverse scopuri menajere ori industriale, pot fi aflate prin măsurători cu aceste aparate: http://bit.ly/1rae9Kp.
Şi sunetul în exces poate dăuna grav sănătăţii, aşa că aflaţi detalii precise despre nivelul acestuia cu următoarele dispozitive: http://bit.ly/1jqOhaq.
Te poţi proteja de pericole doar cunoscându-le foarte bine. Măsoară factorii de mediu şi poţi avea o viaţă perfect sănătoasă!