Câştigă bani 500 de lei săptămânal, bani de cumpărături!

Câştigă bani 500 de lei săptămânal, bani de cumpărături!

Update 30 iulie 2014: Câştigătorul celui de-al treilea voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Eugen Anton Netoiu din Ploiesti. Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1tZCgtI Mulţumim tuturor participanţilor!

Update 23 iulie 2014: Câştigătoarea celui de-al doilea voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Andreea Enciu din Căzăneşti. Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1p9IVgx Mulţumim tuturor participanţilor! Campania continuă încă o săptămână. Înscrie-te acum!

Update 16 iulie 2014: Câştigătorul primului voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Mikk Tibor din Borsec. Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1r3yLCC Mulţumim tuturor participanţilor! Campania continuă! Poţi fi tu cel care câştigă săptămâna viitoare. Baftă!

Astăzi a debutat o nouă campanie care vă aduce săptămânal câte un premiu constând într-un voucher de cumpărături de 500 de lei.

Cum participi? Cumpără produse în valoare de minim 100 de lei şi abonează-te, dacă nu ai făcut-o deja, la newsletterul German Electronics aici: http://bit.ly/1nvs6fB. Campania se desfăşoară în perioada 7 – 27 iulie 2014, iar câştigătorii sunt stabiliţi prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro, în fiecare săptămână. Aceştia vor fi anunţaţi pe blog, pe site şi pe reţelele de socializare.

Mai multe detalii tehnice despre campanie, găsiţi aici: http://bit.ly/1r2khll

Primul câştigător va fi extras miercurea viitoare, in data de 16 iulie 2014.

Spor la cumpărături şi multă baftă!