Pliciul electric, invenţie utilă

Pliciul electric, invenţie utilă

Deşi a fost descoperit relativ recent, mai multe sute de români folosesc deja pliciul electric. Sursele noastre sunt extrem de sigure, pentru că aparatele au fost cumpărate din magazinul nostru. Oamenii s-au declarat foarte mulţumiţi de rezultatele considerate peste aşteptări, iar unii au ţinut chiar să lase scrise aceste mărturii.

Poţi să te simţi un pic ca şi un tenisman la un turneu de grand slam cu această invenţie care prinde zburătoarele de talie mică în zbor. Paleta frumos colorată poate părea bizară în prima fază, pentru că este mai mare decât te-ai aştepta luându-te după fotografii, dar după ce te obişnuieşti cu ea, nu te mai poţi imagina trăind fără. Pe bună dreptate, mai ales că zburătoarele cele mai enervante şi cele mai inutile din lume, muştele şi ţânţarii, fentează de multe ori chiar şi cele mai profesioniste plase din uşi şi geamuri şi ţi se aşează pe faţă când ţi-e lumea mai dragă. Şi atunci ce să faci să scapi de ele? Să iei un ziar şi să le zdrobeşti „suculent” pe dispersitul scump de pe pereţii casei? Să le vânezi seara în dormitor urcat prin pat?

Nu! Mai bine îţi iei o „rachetă” de la German Electronics, unul dintre produsele de mare succes la public, şi vei putea să te fereşti de gura nevestei că ai lăsat urme urâte pe pereţi, mobilă şi perdele. Ba chiar poţi să treci şi ca un potenţial talent în tenis, nedescoperit la timp. Pliciul electric distruge insectele, folosind un curent slab, provenit de la două baterii tip AA. Nu este periculos pentru oameni, dar nici nu am recomanda să-l încercaţi punând mâna pe plasa pliciului, pentru că „scutură” un pic. Au fost alţii care nu au rezistat tentaţiei, dar nu le-a plăcut senzaţia. J În schimb, muştele sau gândacii îşi vor da ultima suflare după un pocnet prealabil, produs de curentare. Ţânţarii mai mici pot fi chiar arşi integral. În concluzie, nicio insectă nu scapă neprinsă.

Nu trântiţi pliciul pe perete sau suprafeţe dure, pentru că puteţi distruge contactele dintre ochiurile plaselor şi pliciul devine doar obiect de decor!

Găsiţi mai multe detalii despre aparat aici: http://bit.ly/1hLkpmj

Baftă la vânătoare!