Sistem audio stereo cu CD, pick-up, casetofon şi radio Soundmaster

Mai ştiţi voi radiourile bunicilor, acelea din lemn masiv cu pick-up inclus, ce ofereau o audiţie pe care poate n-o ştiam noi aprecia la vremea respectivă aşa cum se cuvine?

Dacă n-aţi avut inspiraţia să le păstraţi şi v-aţi scăpat de ele dându-le la vechituri, acum aveţi prilejul să le recuperaţi. Într-o nouă formulă în care clasicul se întâlneşte în mod spectaculos cu modernul, sistemul audio Soundmaster vă oferă mai multe aparate într-unul singur. Pe lângă arătosul radio clasic cu scală, care îţi determină imaginaţia să creadă că ascunde în interior un sistem electronic bazat pe lămpi, mai puteţi beneficia de un pick-up, ce se află fix cum ştiaţi în partea de sus a aparatului, sub capacul de lemn. Pe părţile laterale puteţi descoperi fanta unui casetofon, a unui CD player, dar şi o conexiune USB care vă deschide calea către posibilităţi nelimitate de a conecta alte dispozitive la aparat, dar şi una din cele mai tari funcţii ale sistemului, ce de a digitaliza muzică. Adică tot conţinutul ce-l aveţi stocat de ani de zile pe casete sau discuri sau CD-uri este salvat şi îl puteţi trece fără probleme pe un suport modern, respectiv pe PC, laptop, player mobil etc.

Pe lângă utilităţile multiple pe care le oferă un astfel de aparat, modul în care arată, materialele şi finisajele îl fac să ţi-l doreşti ca punct de atracţie în locuinţă.

Mai multe informaţii despre sistem aveţi aici: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=1000148

 

1 2 3