German Electronics a lansat editia 2014 a celui mai mare catalog de electronice din Romania

Catalog Conrad 2014

Oradea, 24 septembrie 2013 – German Electronics, unic distribuitor al renumitului brand Conrad Electronic in Romania, a lansat azi editia a doua a celui mai mare catalog de produse electronice editat in tara noastra.

Dupa succesul primei editii, „Catalogul anual Conrad 2014” isi asteaptă cititorii cu 800 de pagini care reunesc peste 15.000 de produse dedicate tuturor fanilor electronicii si tehnicii, fie ei amatori sau specialisti.

Si in aceasta editie veti descoperi o selectie cuprinzatoare de articole grupate pe categorii, de la produse pentru casa, gradina, masina, timp liber, sanatate, pana la aparate de masura si componente electronice. De asemenea, pe mai multe pagini din catalog veti gasi sfaturi si informatii tehnice de mare ajutor in utilizarea produselor si nu numai.

„Catalogul anual Conrad 2014” poate fi achizitionat online de pe site-ul www.germanelectronics.ro, contra sumei de 20 de lei, plus taxe de curierat.

German Electronics editeaza anual circa 7 cataloage de produse in tiraje variabile de pana la 100.000 de exemplare, 10 cataloage virtuale si trei newslettere saptamanal.

„Catalogul Conrad anual 2014” prezinta insa doar o parte din cele 26.000 de produse Conrad prezente în magazinul nostru online, www.germanelectronics.ro.

„Interesul manifestat fata de cataloagele Conrad arata faptul ca produsele comercializate de magazinul nostru online sunt tot mai apreciate si mai dorite de cumparatorii romani. Selecţia pe care am realizat-o in acest an oferă multe idei de a economisi bani, de a reduce cheltuielile acasa sau la birou, de a spori confortul si de a avea o viata mai frumoasă. Orice intrebare referitoare la produsele din portofoliul nostru si domeniul lor de aplicare isi gaseste raspuns fie direct la telefon, fie în scris pe e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare”, declara Vasile Boitoş, director general al SC German Electronics SRL.

Despre Conrad Electronic

 

Compania germana Conrad este unul din cei mai mari retaileri europeni de produse electronice, cu o cifra de afaceri anuala de peste 1,5 miliarde de euro. Fondata in Berlin in 1923, firma si-a mutat sediul central in Hirschau (regiunea Bavaria) in 1946. Pe parcursul celor peste 85 de ani de existenta, inovarea a fost intotdeauna unul dintre obiectivele centrale ale firmei. Nu e de mirare ca azi brandul Conrad a devenit pentru milioane de europeni sinonim cu tehnica.

Oferta Conrad include o gama foarte bogata de produse care ne fac viata de zi cu zi mai usoara, mai sigura si mai confortabila. Clientii Conrad pot alege din peste 250.000 de produse din domenii variate, de la tehnica masuratorilor meteo si ambientale, sisteme de automatizare pentru casa, tehnica de siguranta, instalatii electrice, echipamente de climatizare, energie alternativa, tehnica pentru iluminat, IT & multimedia, birotica, electronica de divertisment, sonorizare, echipamente de lumini, modelism, hobby, timp liber si sanatate, electronica auto, aparate de masura, scule, baterii, acumulatori, încărcătoare, unelte de lipit şi componente electronice.

Compania germană este prezentă prin filiale şi firme partenere în 18 ţări din Europa, printre care şi România.

 

Despre German Electronics

 

German Electronics SRL este o firma cu capital privat românesc, cu sediul în Oradea, judetul Bihor.

Din anul 2009, German Electronics SRL este partenerul roman al companiei germane Conrad Electronic, unul din liderii europeni in distributia produselor electronice prin catalog si prin Internet. Principala activitate a firmei German Electronics o constituie comercializarea produselor companiei Conrad pe teritoriul Romaniei, produse ce pot fi comandate prin intermediul cataloagelor si a platformei de vanzari online www.germanelectronics.ro. Gama de produse Conrad oferite spre vanzare prin intermediul magazinului online s-a diversificat in ultimii patru ani, iar numarul articolelor afisate pe site a crescut de la 500 la peste 17.000 si va ajunge la 30.000 pana la finalul acestui an.

Produsele Conrad Electronic acopera in intregime domeniul electronic si se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Pentru firme sunt puse in vanzare mii de produse din urmatoarele categorii: organizare si tehnica de birou, tehnologia comunicatiilor, componente electromecanice, produse semifinisate, cablaje, conectica si retelistică, kituri si module, sisteme pneumatice si hidraulice, generatoare de curent si convertoare de putere, sisteme de masurare, sisteme de securitate si alarma, diverse unelte si scule electrice, sisteme de energie alternativa, baterii si acumulatori, etc.

Pentru persoane fizice sunt puse in vanzare produse din urmatoarele categorii: ceasuri, sisteme de afisare si prognoza meteo, sisteme de protectie pentru familie, sisteme de securitate, diverse produse care functionează cu energie solara, sisteme de iluminat, lanterne, calculatoare si tehnica de birou, gadgeturi electronice, sisteme de sunet si lumina, echipamente pentru sanatate si ingrijirea corpului, electronica auto, sisteme de masurare, kituri de bricolaj, hobby si timp liber, etc.