Câştigă 500 de lei bani de cumpărături pe germanelectronics.ro!

Update 18 nov. 2015: Câştigătorul celui de-al treilea voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Marian Calian, Bacău. Felicitări! Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1luuOYK. Mulţumim tuturor participanţilor!

Update 11 nov. 2015: Câştigătoarea celui de-al doilea voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Daniela Schmidt din loc. Poiana Câmpina, jud. Prahova. Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1O3aYgz. Mulţumim tuturor participanţilor! Baftă în continuare!

Update 04 nov. 2015: Câştigătorul primului voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei este Ionut Marius Moraru din loc. Vânători. Detaliile extragerii aici: http://bit.ly/1KXn1Y0 Mulţumim tuturor participanţilor! Baftă în continuare!


O nouă campanie în cadrul căreia vă oferim posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături săptămânale de 500 de lei fiecare a luat startul. Cu acestea puteţi să faceţi cumpărături în magazinul online www.germanelectronics.ro şi să alegeţi din cele peste 35.000 de electronice pe cele de care aveţi nevoie.
Ce trebuie să faceţi? Să fiţi abonat la newsletterul nostru prin intermediul căruia vă informăm despre promoţii şi noutăţile intrate în oferta noastră, să fi efectuat cumpărături de minim 99 de lei (fără taxa de transport) pe site-ul www.germanelectronics.ro, în perioada campaniei, respectiv 26 octombrie – 9 iunie 2015. Extragerile câştigătorilor celor trei vouchere vor avea loc în zilele de miercuri, 4, 11 şi 18 noiembrie 2015 prin intermediul site-ului specializat tragerilasorti.ro iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe www.germanelectronics.ro, pe blog, pe contul nostru de facebook şi pe www.tragerilasorti.ro.
Multă baftă!
Citiţi regulamentul campaniei aiciNewsletter_917x370.