Feriţi-vă de igrasie, mucegai şi urmările acestora! Folosiţi dezumidificatoare!

Feriţi-vă de igrasie, mucegai şi urmările acestora! Folosiţi dezumidificatoare!

Unul dintre cei mai periculoși dușmani ai unei locuințe este igrasia. Peste 300 de specii de mucegaiuri se pot dezvolta în interioarele locuinţelor sau spaţiilor în care activaţi zilnic, din cauza umezelii excesive. Pe lângă distrugerea zugrăvelii şi straturilor de izolaţie a pereţilor, mucegaiurile pot provoca boli pulmonare grave, astm, alergii şi stări de depresie.
Cum puteţi scăpa de igrasie? În nici un caz acoperind petele cu un nou strat de zugrăveală! Acestea vor apărea la loc, poate chiar mai pregnante. Chiar şi soluţiile de curăţare a igrasiei pot avea un efect trecător, pentru că nu rezolvă cauzele reale ale igrasiei. Cele mai eficiente metode în lupta cu igrasia şi mucegaiurile sunt dezumidificatoarele. Umiditatea excesivă care se instalează de obicei o dată cu venirea toamnei poate fi eliminată cu un dezumidificator performant.

Cum acţionează un umidificator
Reglând umiditatea aerului la o valoare cuprinsă între 45 – 55%, dezumidificatoarele împiedică apariţia şi multiplicarea sporilor de mucegaiuri. Prin condensarea apei, umezeala din aer este redusă considerabil. Astfel, pe lângă un aer uscat, fără factori alergeni, un dezumidificator vă fereşte de cheltuielile suplimentare cu reparaţiile pereţilor şi mobilierului sensibil la umezeală. De asemenea, cărţile din bibliotecă nu vor avea de suferit şi nici condimentele sau ingredientele alimentare din bucătărie. În casă vă va întâmpina mereu un miros proaspăt şi curat.

Dezumidificatoare performante
Pentru a avea efectele dorite, alegeţi dezumidificatorul care vi se potriveşte cel mai bine, ţinând cont de mai mulţi parametri: suprafaţa încăperii, gradul de umiditate, conexiune electrică existentă etc.
Pentru a fi siguri că faceţi alegerea potrivită, studiaţi oferta din magazinul online www.germanelectronics.ro, şi alegeţi dezumidificatorul dorit: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&cid=601007.
De asemenea, alte probleme care ţin de calitatea aerului ambiental pot fi rezolvate foarte simplu cu umidificatoare, purificatoare sau ionizatoare. Alegeţi din oferta bogată pe cel mai potrivit: www.germanelectronics.ro, şi alegeţi dezumidificatorul dorit: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&cid=601007. De asemenea, alte probleme care ţin de calitatea aerului ambiental pot fi rezolvate foarte simplu cu umidificatoare, purificatoare sau ionizatoare. Alegeţi din oferta bogată pe cel mai potrivit: http://www.germanelectronics.ro/index.php?cid=37359!