Scapă de oboseală, dureri şi îmbătrânire accentuată!

Scapă de oboseală, dureri şi îmbătrânire accentuată!

În medie un om respiră de 16 ori pe minut, proces în cadrul căruia inhalează oxigen. În condiţii normale aerul conţine 21% oxigen. Dar societatea industrială modernă a dus la apariţia unor fenomene precum smog, găuri în stratul de ozon, gaze reziduale şi poluare industrială. Toate acestea pot cauza la persoanele sensibile dificultăţi în respiraţie. De asemenea, alimentarea cu oxigen poate să sufere în spaţii prost ventilate ori din cauza stresului prelungit în viaţa profesională şi cea privată. Drept urmare se pot manifesta simptome precum oboseala prelungită, dureri de cap şi stări de proastă dispoziţie. Totodată randamentul persoanei respective va avea şi el de suferit. Un factor important este şi înaintarea în vârstă, căci plămânii nu mai sunt capabili să alimenteze optim sângele cu oxigen. Între 20 şi 30 de ani plămânii preiau cca. 5,6 l oxigen, iar la 70 de ani numai cca. 2,8 l.
Fără oxigen organismul uman nu poate supravieţui. Celulele pot rămâne sănătoase şi se pot regenera constant numai dacă sunt alimentate cu oxigen în cantitate suficientă.
Efectele lipsei de oxigen
Dacă organismul nu primeşte o cantitate suficientă de oxigen pot să apară probleme serioase. Printre acestea amintim stări de oboseală maximă ce pot fi activate de stresul prelungit, depresii, predispoziţia la boli infecţioase, bronşită cronică, angină pectorală, tulburări de ritm cardiac, boli cardiace, scleroză arterială, boli circulatorii la nivelul membrelor, boli legate de îmbătrânire precum tulburări de vedere şi de auz cauzate de distorsiuni ale circulaţiei, suferinţe cutanate cronice sau semne de uzură ale articulaţiilor.
Oxigenul regenerează şi întăreşte organismul şi totodată previne apariţia tuturor acestor suferinţe. Mai mult: alimentarea optimă a corpului cu oxigen întârzie fenomenul de îmbătrânire celulară şi optimizează sistemul imunitar.
O_PUR
O modalitate de compensare a deficitului de oxigen: O_PUR. Acesta este oxigen medicinal, stocat în tuburi din tablă, practice, uşoare şi simplu de manevrat. Utilizarea se face fără niciun fel de dificultate. Oxigenul este stocat sub presiune în tuburi într-o fabrică elveţiană certificată farmaceutic, astfel încât să se obţină un volum cât mai mare. Procedeul nu presupune folosirea de carburanţi.
Mai multe detalii aici: http://bit.ly/1qsGjen