0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Baterii D (5)

Sorteaza dupa:
Tip afisare:
18,90 lei

Caracteristici principale Set 2 bucăţi Descriere Bateria alcalină Varta este ideală pentru sarcini permanente în aplicaţiile de curent slab, de exemplu telecomenzi, semnalizatoare de fum, ceasuri de perete, calculatoare de buzunar, cântare...

Compara produsul
20,90 lei

Caracteristici principale Set de 2 bucăţi Descriere Baterii puternice Varta, pentru aparate cu consum mare, cum ar fi jucării, echipament audio, jocuri electronice, etc.

Compara produsul

Baterie alcalină D, 1,5 V, Conrad energy

Disponibil
Cod produs: 658013
7,90 lei

Caracteristici principale Recomandată pentru aparate cu consum mare de energie Descriere Baterii de mare putere cu tehnologie alcalină superioară. Extrem de adecvate pentru aparate cu consum mare de energie şi utilizare continuă.

Compara produsul
15,50 lei

Caracteristici principale Recomandate pentru consum mare de energie Set 2 bucăţi Descriere Baterii de mare randament ce folosesc tehnologia alcalină. Extrem de potrivite pentru aparatele cu cosum mare de energie şi utilizare permanentă.

Compara produsul
15,50 lei

Caracteristici principale Ideal pentru aparatele cu consum mare de energie Set 2 bucăţi Descriere Baterii extrem de puternice, ideal de utilizat împreună cu aparate cu consum mare de energie, precum camere digitale, bliţuri etc.

Compara produsul