0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Termostate

Termostate

Termostatele moderne de la Conrad vă ajută să obţineţi temperatura ambientală dorită, reducând în acelaşi timp semnificativ costurile cu încălzirea. De ce? Fiindcă încălzirea porneşte automat numai atunci când este nevoie. Tehnică de ultimă oră pentru termostatele sistemelor de încălzire în podea, a dispozitivelor de încălzire prin convenţie, a sistemelor de încălzire cu apă caldă pe bază de gaz şi carburanţi, a pompelor de recirculare, pompelor de căldură şi radiatoarelor electrice.

deschide toate închide toate

Termostate electronice de calorifer

Termostate electronice de caloriferDiminuaţi costurile cu încălzirea cu până la 30% instalând termostate electronice programabile. Aparatele dispun de o serie de funcţii, precum intervale de încălzire, identificarea ferestrelor deschise sau aerisirea săptămânală a ventilului. Termostatele se montează prin înşurubare pe ventilul existent al caloriferului fără a fi nevoie de oprirea căldurii. Vezi oferta de termostate electronice »

 
Cum funcţionează:


Deşurubaţi
vechiul cap termostatat …


… Baza termostatului
se înșurubează pe ventil sau adaptor


… Fixaţi termostatul
şi îndoiţi mânerul de fixare.
Gata!

 
 

Termostatele de calorifer wireless Actuatorul wireless instalat pe calorifer este controlat de o unitate emiţătoare poziţionată central. Temperatura este măsurată central, ceea ce compensează oscilaţiile de temperatură la nivelul pervazului geamului, respectiv cele produse de acumularea de căldură. Confort maxim datorită celor maxim 16 actuatoare pro unitate de emisie (în funcţie de versiune)! Nu trebuie nici să opriţi circulaţia apei, nici să goliţi apa din instalaţie, căci pentru termostat se foloseşte ventilul caloriferului.
Vezi oferta de termostate wireless »
Atenţie: Utilizatorii sistemelor de automatizare HomeMatic® sau FS20 pot integra un sistem de control wireless al încălzirii.
Vezi componentele sistemului HomeMatic » Vezi componentele sistemului FS20 »

 

Accesorii pentru termostatele de calorifer Accesorii utile pentru calorifere. Setul pentru aerisirea caloriferelor vă scuteşte de operaţia de aerisire manuală şi împiedică daunele produse de coroziune datorită menţinerii nivelului constant al apei.
Vezi oferta de accesorii pentru termostate »

 
Termostatele mecanice de calorifer la începutul paginii

Termostate mecanice/manuale Varianta clasică a termostatelor pentru spaţii interioare. Setare simplă şi continuă a temperaturii dorite folosind butonul de reglare, fără posibilitatea de programare sau obţinere a unei temperaturi ultra precise. Modele cu funcţii suplimentare.
Vezi oferta de termostate mecanice »

 

Accesorii pentru termostate de cameră Blocuri terminale pentru termostate în versiunea cu şi fără termostat, folosite pentru a controla şi termostate simple fără funcţia ceas.
Vezi oferta de accesorii termostate de cameră »

 

Termostate de calorifer mecanice/manuale Varianta clasică a termostatului. Setare simplă şi continuă a temperaturii dorite direct pe calorifer, fără posibilitatea de programare sau de obţinere a unei temperaturi ultra precise. Utilizare optimă în spaţiile încălzite rar, pentru perioade scurte de timp (de ex. pivniţe).
Vezi oferta de termostate mecanice »

 

Adaptoare pentru termostatele de calorifer Anumiţi producători folosesc ventile de alte dimensiuni. Soluţia: adaptoare compatibile necesare pentru conectarea oricărui model de termostat.
Vezi oferta de adaptoare »

 
Alte termostate la începutul paginii

Termostatele pentru sistemele de încălzire în podea Folosite pentru controlul optimizat al consumului la calorifere şi sistemele de încălzire în podea. Programaţi optim timpii de încălzire şi economisiţi până la 30% din costurile cu încălzirea. Termostatele sunt echipate cu senzor cu control de la distanţă de diferite lungimi.
Vezi oferta de termostate pentru încălzire în podea »

 

Termostatele pentru încastrare Termostate universale folosite pentru reglarea şi supravegherea dispozitivelor care generează căldură în tehnica de încălzire, climatizare şi ventilaţie. Ideale drept termostate de schimb sau înlocuire.
Vezi oferta de termostate încastrabile »

 
Avantajele controlului electronic al încălzirii la începutul paginii

Avantajele controlul electronic al încălzirii faţă de controlul mecanic

  • Reglarea temperaturii dorite în funcţie de timp
  • Timpii de încălzire şi oprire a încălzirii pot fi programaţi individual (în funcţie de prezenţa persoanelor în spaţiile respective)
  • În acest fel spaţiile pot fi încălzite în mod anticipativ (de ex. baia dimineaţa)
  • Nu mai este nevoie de setarea manuală a termostatului (de ex. la părăsirea casei, în timpul aerisirii casei)
  • Prin scăderea temperaturii ambientale cu 1°C → o economie de 6% în ceea ce priveşte costurile


Exemplu de sistem de comandă în funcţie de timp cu timpi individuali de încălzire şi economisire.