0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Protectia datelor personale

Cine suntem

SC German Electronics SRL, având sediul social în Oradea, str. Cuza Vodă, nr. 61/A, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/1529/2003, avand codul de identificare fiscală RO15929759, este înregistrată și avizată de către ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 11.782.

 

Datele personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

SC German Electronics SRL, ca operator de date cu caracter personal, colectează următoarele tipuri de date personale:
      • Nume și prenume
      • E-mail
      • Număr de telefon
      • Detalii de facturare și plată

 

De ce sunt necesare datele dvs. personale

Datele dvs personale sunt necesare pentru a vă putea oferi următoarele servicii:

Comenzi
      • Nume și prenume – aceste date sunt necesare pentru livrarea produselor comandate
      • E-mail – adresa de e-mail este folosită pentru confirmarea comenzii și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
      • Număr de telefon – vă contactăm dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
      • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
      • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura fiscală

Suport
      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea identifica
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră cu scopul de a vă rezolva problema
      • Număr de telefon – vă contactăm pentru a grăbi rezolvarea unei probleme
      • Detalii IP & sesiune – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii

Funcționarea site-ului
      • Adresă IP – monitorizarea și filtrarea potențialelor riscuri sau atacuri de pe internet
      • Informații cont – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului germanelectronics.ro să vă ofere o experiență personalizată

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:
      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a putea comunica cu dvs. într-un mod personalizat.
      • E-mail – avem nevoie de această informație pentru a vă putea trimite newslettere.

Comportament online
      • Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a îmbunătăți și optimiza site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate).

 

Ce facem cu datele dvs.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei German Electronics SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la SOFTHOST SRL care se află în România. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp, care va acționa ca împuternicit pentru German Electronics SRL, cu scopul de a livra newsletterul nostru.

Furnizorii de servicii cu care colaborăm pentru a ne desfășura activitatea sunt:
    Google Analytics – furnizor analiză trafic site
    Fan Courier - furnizor servicii de curierat

 

Cât timp sunt păstrate datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi șterse ireversibil.

Pentru comenzile de pe siteul germanelectronics.ro datele dvs personale, cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

Care sunt drepturile dvs

Dreptul la informare și acces
Aveți dreptul de a vi se comunica, la cerere, dacă datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate iar în cazul unui răspuns afirmativ, aveți dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveți dreptul de a obține o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate.

Dreptul la rectificare
Aveți dreptul de a obține din partea noastră rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte și puteți completa datele incomplete oricând veți considera necesar.

„Dreptul de a fi uitat” sau dreptul la ștergere
Aveți dreptul, în condițiile legii, să ne solicitați să vă ștergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restricționare
Aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, datele pot fi marcate și pot fi prelucrate de noi doar în anumite scopuri.

Dreptul de a vă retrage consimțământul
Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuată pe baza consimțământului dumneavoastră.

Dreptul la restricționarea prelucrării
Presupune dreptul de a solicita și de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum (i) dumneavoastră contestați exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactității acelor date, (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. vă opuneți ștergerii acestora, solicitând restricționarea utilizării lor.

Dreptul la portabilitatea datelor
Aveți dreptul să primiți datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, în format structurat, uzual și care poate fi identificat de aparate și aveți dreptul de a transmite aceste date unei alte entități, fără obiecții din partea noastră.

Dreptul de opoziție
Aveți dreptul să vă opuneți oricând față de prelucrarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal, în special în scop de marketing direct; puteți să solicitați  să nu vă mai prelucrăm datele cu caracter personal în interesul nostru legitim. Dacă aveți și vă exercitați dreptul de a vă opune, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat în special dacă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru formalitățile aferente încheierii unui contract sau pentru îndeplinirea unui contract deja încheiat.

Dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor – Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Dreptul de a vă adresa justiției
Puteți să vă exercitați drepturile menționate mai sus prin formularea unei cereri în formă scrisă, datată și semnată, înaintată către:

German Electronics SRL - în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor
Str. Cuza Vodă nr 61A
Oradea, jud Bihor
telefon 0259 454 410
adresa de email office@germanelectronics.ro

În cerere vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Vă rugăm să țineți cont că, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dvs.