0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
0259 454 410office@germanelectronics.ro
Cosul meu
Cosul este gol
Contul meu
Categorii produse

Controlul inteligent al pompelor pentru apa calda

Controlul inteligent al pompelor pentru apa calda

Consumul eficient al energiei a devenit o prioritate în aceste vremuri în care resursele sunt limitate, costurile cu energia sunt în continuă creștere, iar clima în schimbare. Un rol important în economisirea energiei îl joacă și producerea și alimentarea cu apă caldă. În locuințele private o singură persoană consumă cca. 130 de litri de apă pe zi, din care jumătate este apă caldă.

deschide toate închide toate

Controllerele pentru pompele de recirculare economisesc bani

O metodă ecologică și economică de control asupra apei calde: controllerele pentru pompele de recirculare. Chiar dacă valorile de randament ale produselor respective sunt diferite, principiul lor de funcționare este similar pompele pentru circulația apei calde trebuie să intre în funcțiune numai atunci când este nevoie de apă caldă.

Metoda reduce costurile cu energia folosită pentru apa caldă, căci pe de o parte apa nu se mai poate răci la trecerea prin conducte, iar pe de alta se reduce consumul de energie electrică necesar pentru pompele de recirculare.


Instalarea la începutul paginii

O operație extrem de simplă încheiată în numai câteva mișcări. Montați senzorii pe conducta de tur și de retur, conectați la priză dispozitivul necesar pentru alimentarea pompei, introduceți fișa pompei în aparat – gata! Cea mai simplă metodă de economisire!

Vezi oferta de controllere pentru pompe de recirculare »